De beste koffie drink je uit een mok met eigen logo

Heb jij een eigen bedrijf en een heleboel medewerkers op kantoor? Of ben jij de manager van een bedrijf die verantwoordelijk heeft over de medewerkers? Koffie mokken bedrukken is een leuk idee voor al het personeel. Wij Nederlanders drinken namelijk een hele hoop koffie weg tijdens onze werkdag. Het is dus een goed idee om een koffiemok met logo te laten bedrukken, zodat iedereen een koffiemok van het bedrijf heeft. Het zijn tevens fantastische giveaways die je kunt weggeven aan personeel, collega’s, klanten en zakenpartners. Niet te vergeten dat een een zeer duurzaam alternatief is voor al die vervelende wegwerpbekertjes. Laten we er eens verder op ingaan!

Promotie

Waarschijnlijk de belangrijkste reden om koffiemokken te laten bedrukken met een bedrijfslogo is naamsbekendheid. Deze mokken worden overal gebruikt om koffie te drinken, om pennen in te bewaren en meer. Wanneer je ze weggeeft aan personeel, klanten of relaties, zullen deze mokken over gebruikt worden. Op deze manier zullen andere mensen je bedrijfsnaam vaker zien, en ook gaan herkennen. Hierdoor zul je de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten. Het is een zeer goedkope en effectieve manier om je bedrijfslogo overal te laten zien. Omdat het een zeer functioneel artikel is zullen mensen deze overal blijven gebruiken. Ideaal!

Eenheid 

Wanneer al het personeel een gepersonaliseerde mok heeft, zullen ze zich meer met elkaar verbonden voelen. Het zou ook een goed idee zijn om iedereen een mok met zijn eigen naam te geven. Wanneer je in een groot kantoor werkt en niet iedereen kent, kun je dus meteen zien wat iemand zijn naam is. Waarschijnlijk zullen mensen elkaar eerder aanspreken of een grap maken als iemand de verkeerde mok heeft. Er komt dus ook een stukje teambuilding bij kijken.

Goedkoop en duurzaam

De voordelen van bedrukte mokken weggeven zijn enorm. Ze worden niet alleen overal verspreid, waardoor steeds meer mensen je naam gaan zien. Maar ze versterken ook de relaties onder collega’s. Het beste gedeelte? Het kost eigenlijk niks in vergelijken met wat je er voor terugkrijgt. Koffie mokken bedrukken is tevens een fantastische manier om over te stappen op duurzame alternatieven. Je hoeft namelijk geen wegwerpbekertjes meer te halen. Hierdoor straal je als bedrijf ook meteen uit dat je wel degelijk aan het milieu denkt. Dus, de lekkerste mok drink jij uit een bedrukte koffiemok! Het is de perfecte give-away, het versterkt de relaties tussen collega’s en het is ook nog een duurzaam!

Heb jij een eigen bedrijf en een heleboel medewerkers op kantoor? Of ben jij de manager van een bedrijf die verantwoordelijk heeft over de medewerkers? Koffie mokken bedrukken is een leuk idee voor al het personeel. Wij Nederlanders drinken namelijk een hele hoop koffie weg tijdens onze werkdag. Het is dus een goed idee om…

Heb jij een eigen bedrijf en een heleboel medewerkers op kantoor? Of ben jij de manager van een bedrijf die verantwoordelijk heeft over de medewerkers? Koffie mokken bedrukken is een leuk idee voor al het personeel. Wij Nederlanders drinken namelijk een hele hoop koffie weg tijdens onze werkdag. Het is dus een goed idee om…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *