Werken in de horeca doe je via BaanBereik

Ben jij op zoek naar veelzijdig werk waar je veel verschillende kanten mee op kan? Dan is de horeca de branche voor jou. Hier kan je werken in een hotel, restaurant of café, waarbij je ook nog eens de keuze hebt uit een groot aantal verschillende functies. Je hebt dan ook nog de optie om fulltime, parttime of alleen in het weekend te werken. En: dit is een branche waar jong en oud mogen werken, van vakspecialisten tot scholieren en studenten. Indien jij dat helemaal ziet zitten, raden wij je aan om eens contact op te nemen met BaanBereik. Dit is een uitzendbureau in Alkmaar en Hoorn, dat volop vacatures op dit gebied voor je klaar heeft staan. Kies ervoor om aan de slag te gaan als cateringmedewerker, barkeeper, gastvrouw of kok. Dit zijn allemaal banen voor mensen die er niet vies van zijn om de handen eens flink uit de mouwen te steken.

Horeca en management

In de horeca zijn vele verschillende functies te vinden. Zo kan je bijvoorbeeld gaan werken als manager. Er zijn altijd goede leidinggevenden nodig, onder andere bij restaurants. Een restaurantmanager is verantwoordelijk voor het succes van een zaak. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat je klanten tevreden zijn, dat ze lekker kunnen eten en drinken, dat ze zich prettig voelen en dat ze zin hebben om vaker terug te komen. Maar het rust ook op jouw schouders om ervoor te zorgen dat het restaurant altijd schoon is en dat er een goede service aan je klanten wordt verleend. Bovendien ben jij er straks verantwoordelijk voor dat er personeel wordt aangenomen, dat de administratie wordt gedaan en dat de doelstellingen van jouw bedrijf worden gehaald.

BaanBereik is voor haar klanten regelmatig op zoek naar restaurantmanagers of horecamanagers. Mensen die het niet alleen maar leuk vinden om met de gasten in een zaak in aanraking te komen, maar die zich daarnaast ook willen richten op bijvoorbeeld de inkoop en marketing. Je kan altijd even contact opnemen met de mensen van BaanBereik, als je meer wil weten over wat deze functie inhoudt. Samen met jou wordt er dan gekeken of dit daadwerkelijk een functie is die jou op het lijf is geschreven.

Je kan via BaanBereik ook werken als kok

Ook een kok heeft een belangrijke functie bij een restaurant of andere horecagelegenheid. Doe jij als kok je werk niet goed, dan hebben de mensen die jouw zaak bezoeken geen leuke avond. Uiteindelijk wil je toch bereiken dat je gasten met een tevreden gevoel je zaak weer verlaten. Ook in dit vak heb je een brede variatie aan verschillende functies. Je kan als kok in vaste dienst werken bij een restaurant, werken als zelfstandig kok of zelfs aan de slag gaan als chef-kok. Laatstgenoemde is wel een functie waarbij je flink wat ervaring, kennis en kunde in huis moet hebben. Je gerechten moeten helemaal kloppen en je moet echt een ervaring kunnen bieden die mensen niet snel meer zullen vergeten. Maar ook als je net pas begint als kok helpt BaanBereik je verder. Begin als keukenhulp en leer zo in de keuken de fijne kneepjes van het vak. Het uitzendbureau biedt jou zelfs de mogelijkheid om tegelijk te werken en leren. Wil jij als kok werken in Alkmaar? Kijk dan wat het bureau allemaal voor vacatures heeft, of neem hier contact over op met ze.

Vandaag nog solliciteren

Neem een kijkje bij de verschillende vacatures die bij BaanBereik voor je klaar hebben staan. Naast kok en restaurantmanager hebben ze ook voor een groot aantal andere functies in de horeca wel een vacature in petto. Zie je tussen de vacatures een baan staan die je wel aanspreekt? Solliciteer dan vandaag nog door op de site van BaanBereik je cv en motivatie te uploaden. Mocht je vragen hebben over een van de beschikbare functies, dan kan je hier natuurlijk ook altijd even over bellen of mailen. BaanBereik heeft intercedenten voor je klaarstaan in hun vestigingen in Alkmaar en Hoorn. Deze zorgen er graag voor dat jij straks een mooie baan hebt waar je voldoening uit haalt.

Ben jij op zoek naar veelzijdig werk waar je veel verschillende kanten mee op kan? Dan is de horeca de branche voor jou. Hier kan je werken in een hotel, restaurant of café, waarbij je ook nog eens de keuze hebt uit een groot aantal verschillende functies. Je hebt dan ook nog de optie om…

Ben jij op zoek naar veelzijdig werk waar je veel verschillende kanten mee op kan? Dan is de horeca de branche voor jou. Hier kan je werken in een hotel, restaurant of café, waarbij je ook nog eens de keuze hebt uit een groot aantal verschillende functies. Je hebt dan ook nog de optie om…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *